alle kategorier
EN
KQ60195F
Varmgalvaniseret stålklatrer børns udendørs legepladsudstyr børn udendørs klatresystem til leg og klatring

Varmgalvaniseret stålklatrer børns udendørs legepladsudstyr børn udendørs klatresystem til leg og klatring


Model nummer:

KQ60195F

Aldersgruppe:

2-12

Dimensioner L*W*H:

618*25*280cm

Afspilningskapacitet (brugere)

5

Materiale

varmgalvaniseret stål


UNDERSØGELSE
Beskrivelse

Minimum antal:

1set

Leveringstid:

2 uger

Betalingsbetingelser:

30% depositum, balance betale før levering

Supply Evne:

300 sæt per måned

Udover klatrerne på den modulære legeplads tilbyder vi også en lang række uafhængige klatrere. Disse uafhængige klatrere er lavet af forskellige materialer og forskellige størrelser for at imødekomme dine forskellige krav, der er netklatrere, kuppelklatrere, kubiske klatrere, klatrevæg osv. Du finder let en passende klatrer til dine skoler, parker, feriesteder, familieunderholdningscenter eller andet rekreativt område.
Der er mange fordele ved at klatre:
1: Forbedre kropskoordinationen
Når et barn er tre til fem år, er det det bedste stadie for at udøve sin fysiske koordination. At lære at klatre på dette tidspunkt er med til at koordinere hans hænder, fødder, øjne og krop. Når børnene beslutter sig for at klatre op, for at fortsætte med at klatre, skal de være opmærksomme på, hvor de kan forstå, hvor er det næste trin og hvordan skal ruten være, så dette er en kombination af krop og sind og har brug for en høj -intensitetstræning, som er til stor hjælp for børns fysiske koordinationstræning.

2: Hjælp til at udforske og tilpasse sig nye omgivelser
Når et barn klatrer op, skal han tænke over, hvor jeg skal hen næste gang. Det er sikkert. Det er rækkevidden og afstanden, jeg kan bære, så det vil stimulere barnets egen udforskningsevne. Og når man klatrer til en bestemt højde, er børnenes perspektiv ikke det samme som hans sædvanlige perspektiv, hvilket også bidrager til børns forståelse og tilpasning til det nye miljø

3: Hjælp børn med at koncentrere sig
Når børn er på klatrestativet, forlader de jorden, og deres hænder og fødder er fastgjort til klatrestativet. Uanset om de går frem eller tilbage, vil de fokusere deres opmærksomhed. De skal fokusere på at gribe og træde på. De skal fokusere på at tænke over, hvordan de skal gå videre. De skal fokusere på at træde på og holde fast. Derfor hjælper klatring børn med at fokusere deres opmærksomhed.

4: Hjælp til at øge børns selvtillid
Klatrere er en slags spænding og eventyr for børn, især nogle høje klatrere. Det kræver mod og stærk evne til at klatre. Efter at de har klatret, har de faktisk en følelse af præstation.

Applikationer

Skoler, parker, feriesteder, hoteller, lejligheder, lokalsamfund, daginstitutioner, børnehospitaler, restaurant, supermarked

UNDERSØGELSE

Relateret produkt