alle kategorier
EN
JMJ-H2-A087
Parallelle stænger af træ og stålstænger til udendørs legeplads

Parallelle stænger af træ og stålstænger til udendørs legeplads


Model nummer:

JMJ-H2-A087

Aldersgruppe:

2-12

Dimensioner L*W*H:

200 * 110 * 150cm

Afspilningskapacitet (brugere)

1


UNDERSØGELSE
Beskrivelse

Minimum antal:

1set

Emballage Detaljer:

0.1cbm

Leveringstid:

2 uger

Betalingsbetingelser:

30% depositum, resten betaler inden levering

Supply Evne:

100sets pr. Måned

Parallel barer praksis er en typisk bevægelse praksis for eleverne at udvikle støtte og støtte swing under betingelse af at bære deres egen vægt. Det spiller en vigtig rolle i at kompensere for ubalancen i udviklingen af ​​øvre lemmer og bagagerum. Ved at udføre øvelsen på parallelle stænger kan den effektivt udvikle styrken i spillerens øvre lemmer, skulderbælte og stammemuskler, især udviklingen af ​​deltoidmuskel, brystmuskulatur, mavemuskulatur og dorsal muskel og øge fleksibiliteten og fleksibiliteten i albue, skulder, lænde og ledbånd.
Gennem forskellige former for sving, benadskillelse, rotation, skub og andre bevægelsesøvelser forbedrer kroppens selvregulering og kontrolevne i tid og rum og spiller en positiv rolle i elevernes balanceevne, støtte og koordinerede udvikling.
Børn vil lege glade, livlige og legende på parallelstængerne. På grund af bevægelsens ændring, nogle gange på grund af det splittede ben, der sidder eller drejer 180 grader og rører ved stangen, gnider du på stangen, samt hele øvelsen med hensyn til kontinuitet og integritet af højere krav, ikke kun brug for, at eleverne have modet til at overvinde vanskeligheder, ihærdige, afgørende, men har også brug for eleverne til at mestre selvbeskyttelse og gensidig beskyttelse og hjælpe færdigheder, for at sikre sikkerheden ved aktiviteter. Derfor har parallel bar praksis en positiv rolle i at fremme dannelsen af ​​elevernes gode psykologiske kvalitet og dyrkning af deres viljekvalitet, såsom enhed, gensidig bistand og kooperativ læring.
Gennem parallelstangspraksis vil elevernes støtteevne, evne til at støtte og overvinde forhindringer, rumlig opfattelsesevne, orientering og balance blive stærkt forbedret. Det har også en god effekt på dannelsen og forbedringen af ​​praktiske færdigheder i dagligdagen, arbejdskraft og militær træning.

Specifikationer
Indlæg
Der er 4 valg af massivt træ: amerikansk sydlig fyr, finlandstræ eller Indonesien palisander. Stolpens størrelse er 100*100 mm. WPC (træ- og plastkomposit) med forstærkningsramme i aluminium, størrelsen er 110*110 mm.
BarsRustfrit stål
hardware   
Anvendes til montering skal være rustfrit stål 304.


Applikationer

Skoler, parker, feriesteder, hoteller, lejligheder, lokalsamfund, daginstitutioner, børnehospitaler, restaurant, supermarked, camping

UNDERSØGELSE

Relateret produkt