alle kategorier
EN
KQ60169C
Hundetur på legetøj-ingen batterier, indendørs og udendørs rytter ons for børn 12 måneder og opefter

Hundetur på legetøj-ingen batterier, indendørs og udendørs rytter ons for børn 12 måneder og opefter


Model nummer:

KQ60169C

Aldersgruppe:

12-36 måneder

Størrelse:

48 * 31 * 61cm


UNDERSØGELSE
Beskrivelse

Minimum antal:

10 sætter

Emballage Detaljer:

0.15cbm

Leveringstid:

2 uger/20 fod container

Betalingsbetingelser:

30% depositum, resten betaler inden levering

Supply Evne:

600 sæt om måneden

Gør legetiden ekstra sjov for din lille med hunderytterne, som er velegnet til børn i alderen 12 måneder til 3 år. Denne ride-on kommer i form af en hund, og din lille rytter kan komfortabelt sidde på det konturerede sæde og nyde lange timers leg uden belastning. Dette ride-on legetøj har to håndtag med et godt greb, der giver dit barn bedre kontrol over køretøjet. Hjulene ruller glat på flade overflader, hvilket giver en jævn, let og fin tur. Denne enkeltstående konstruktion hund ride-on hjælper også med at udvikle dit barns motorik og hånd-øje koordination. Det tilskynder også børn til at være aktive. Det er let at samle, let og holdbart. Ride-on giver mulighed for let opbevaring og transport. Du kan nemt konfigurere denne vare og gøre den klar til dit barns brug på cirka fem minutter. Denne rytter enhed er robust nok til at rumme vægte på op til 35 kg.

Specifikationer
Feature: Børn lærer balance og koordination. Holdbar nok til at holde i årevis! Robust konstruktion og kræver ingen samling. Perfekt til indendørs eller udendørs legeområder. Alder 12 måneder til 3 år. Denne gyngehest lader dit barn vugge frem og tilbage, hurtigt eller langsomt, i timevis med gynge.
Materiale:   
Miljøvenlige og holdbare materialer: Dette børns legehus er fremstillet af miljøvenlig PP af høj kvalitet og er giftfri og lugtfri.
Brand / ProducentKAIQI
Farve:Multi farver
Anbefalet placering:Førskole, børnehave, klasseværelse, familiebrug, baggård osv
Emballage:PlastkasseApplikationer

Skoler, hoteller, familiebrug, børnehave, klasseværelse, førskole, daginstitution, børnehospitaler, restaurant, supermarked, tandhospital for børn, uddannelsesinstitutioner, baggård, stue

UNDERSØGELSE

Relateret produkt