alle kategorier
EN
XBSS0712C-Four-Square-1
XBSS0712C-Four-Square-2
XBSS0712C-Four-Square-3
Klatresystemer med forskellige overliggende abestænger, som teenagere kan dyrke motion
Klatresystemer med forskellige overliggende abestænger, som teenagere kan dyrke motion
Klatresystemer med forskellige overliggende abestænger, som teenagere kan dyrke motion

Klatresystemer med forskellige overliggende abestænger, som teenagere kan dyrke motion


Model nummer:

XBSS0712C

Aldersgruppe:

2-12

Dimensioner L*W*H:

4.8 * 4.8 * 2.4m

Afspilningskapacitet (brugere)

30


UNDERSØGELSE
Beskrivelse

Minimum antal:

1set

Emballage Detaljer:

3cbm

Leveringstid:

2 uger

Betalingsbetingelser:

30% depositum, resten betaler inden levering

Supply Evne:

300sets pr. Måned

1. Det kan ikke kun få børn til at lege lykkeligt, men også stimulere deres fysiske potentiale i højere grad for at dyrke ånden i kærligt eventyr og turde udfordre.

2. Dyrkning af børns livlige karakter fra en tidlig alder kan øge børns kommunikation og revolutionære venskab i spilprocessen, forbedre børns interpersonelle færdigheder fra en tidlig alder og gradvist udvikle en livlig og entusiastisk karakter med en mere optimistisk holdning til livet.

3. Forbedre børnenes teamånd. Gruppeaktiviteter kan gøre børn gladere. En udfordrende forlystelsesenhed, som børn kan arbejde sammen igennem, vil give børnene en særlig følelse af præstation og tilfredshed. Børns underbevidsthed vil vide, at en person går hurtigere, men en gruppe mennesker går videre.

Med et ord kan ikke -forlystelsesudstyr ikke kun stimulere børns sportspotentiale, opmuntre dem til at få venner, men også forbedre teamkommunikation, som er dybt elsket af forældre. Det er vigtigt, at drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne ved ikke -drevet forlystelsesudstyr er relativt lave, og de fleste virksomhedsinvestorer er villige til at acceptere det.

Specifikationer
Indlæg:Alle opretstående stolper skal være planlagt galvaniseret stål med en 114 mm OD og 2.2 mm tykkelse af slangen.
Stolper skal afsluttes med en bagt på pulverlakkeret færdig. Elektrostatisk påført polyesterpulver har en hård finish med maksimal holdbarhed.
Gelænder, gelænder, barriere og klatrerSkal fremstilles af 32,48,60 OD galvaniseret stålrør med en bagt på pulverlakeret finish.
Elektrostatisk påført polyesterpulver har en hård finish med maksimal holdbarhed. Forbehandlings- og hærdningsprocessen omfatter følgende: syrevask, ferskvandsskylning, jernfosfat, afsluttende skylning og forsegling, udtørret ovn, elektrostatisk pulverapplikation og ozon med to zoner. Færdige produkter har følgende typiske egenskaber: 0.5 mm tykkelse, ovn hærdet mellem 191oC og 220oC, fleksibilitet, slagkraft, saltsprøjtemodstand, hårdhed og vedhæftning.
Klemmer:Klemmer skal støbes af aluminiumslegering
hardware   
Anvendes til montering skal være rustfrit stål 304.


Applikationer

Skoler, parker, feriesteder, hoteller, lejligheder, lokalsamfund, daginstitutioner, børnehospitaler, restaurant, supermarked

UNDERSØGELSE

Relateret produkt