alle kategorier
EN
XBST0819A_Cheerful-Giver-a
XBST0819A_Cheerful-Giver-b
XBST0819A_Cheerful-Giver-c
Højkvalitets udendørs legeplads for børn at lege i baghaven
Højkvalitets udendørs legeplads for børn at lege i baghaven
Højkvalitets udendørs legeplads for børn at lege i baghaven

Højkvalitets udendørs legeplads for børn at lege i baghaven


Model nummer:

XBST0819A

Aldersgruppe:

2-12

Dimensioner L*W*H:

9.1 * 5.8 * 4.8m

Afspilningskapacitet (brugere)

30

 


UNDERSØGELSE
Beskrivelse

Minimum antal:

1set

Emballage Detaljer:

14cbm

Leveringstid:

2 uger

Betalingsbetingelser:

30% depositum, resten betaler inden levering

Supply Evne:

300sets pr. Måned

1, Det kan stimulere børns nerver og fremme deres taktile udvikling. Der er ikke noget skarpt fremspring på objektglasets overflade. Når børn leger på de forskellige dias, føler de forskellige former på diaset, hvilket bringer forskellige følelser til børn og oplever naturligvis forskellige taktile følelser for at fremme børns taktile udvikling.

2 、 Lær bedre i spillet. Det er meget vigtigt at have en bedre oplevelse i spillet for at lære flere ting. At give nogle gode muligheder og miljø er den mest direkte måde. Gennem spillet kan børn udøve deres fysiske kondition, udvikle sportsevner og have deres egen følelse af balance og koordination.

3, Forbedre børns sprog og sociale færdigheder. Legeplads er stedet, hvor børn i samme alder samles mest. I gang med at lege kan børn have flere partnere. I samspillet mellem børn og sen modenhed kan de også lære at kommunikere, stimulere deres potentiale og forbedre deres kognitive evner og sproglige evner.

4 、 Forøg barnets mod og selvtillid. I processen med at spille diaset kan børn udøve deres mod og opleve glæden ved hastighed fra toppen af ​​diaset.

Specifikationer
Indlæg:Alle opretstående stolper skal være planlagt galvaniseret stål med en 114 mm OD og 2.2 mm tykkelse af slangen.
Stolper skal afsluttes med en bagt på pulverlakkeret færdig. Elektrostatisk påført polyesterpulver har en hård finish med maksimal holdbarhed.
Gelænder, gelænder, barriere og klatrerSkal fremstilles af 32,48,60 OD galvaniseret stålrør med en bagt på pulverlakeret finish.
Elektrostatisk påført polyesterpulver har en hård finish med maksimal holdbarhed. Forbehandlings- og hærdningsprocessen omfatter følgende: syrevask, ferskvandsskylning, jernfosfat, afsluttende skylning og forsegling, udtørret ovn, elektrostatisk pulverapplikation og ozon med to zoner. Færdige produkter har følgende typiske egenskaber: 0.5 mm tykkelse, ovn hærdet mellem 191oC og 220oC, fleksibilitet, slagkraft, saltsprøjtemodstand, hårdhed og vedhæftning.
Plastdele:Importeret Samsung LLDPE
Lys farve, ensartet tykkelse og plastikdel med høj styrke (Standard GB / T 4454-1996).
Fødevarekvalitets LLDPE giver børn et meget mere sikkert, sundere og lykkeligere paradis for børns vækst.
Dæk og trappe:
Pulver / gummibelagt stål 
2 mm perforerede ståldæk (gummibelagt plade er 4 mm).
Klemmer:Klemmer skal støbes af aluminiumslegering
hardware   
Anvendes til montering skal være rustfrit stål 304.


Applikationer

Skoler, parker, feriesteder, hoteller, lejligheder, lokalsamfund, daginstitutioner, børnehospitaler, restaurant, supermarked

UNDERSØGELSE

Relateret produkt