alle kategorier
EN
JMJ-H1-A002
Slotstema legeplads med en masse legeaktiviteter

Slotstema legeplads med en masse legeaktiviteter


Model nummer:

JMJ-H1-A002

Aldersgruppe:

2-12

Dimensioner L*W*H:

14.5 * 11 * 4.8m

Afspilningskapacitet (brugere)

70


UNDERSØGELSE
Beskrivelse

Minimum antal:

1set

Emballage Detaljer:

58cbm

Leveringstid:

2 uger

Betalingsbetingelser:

30% depositum, resten betaler inden levering

Supply Evne:

300sets pr. Måned

Dette er en legeplads i slotstema med store rutsjebaner og mange aktiviteter. Det er et vildt sted, hvor børn kan have sjove eventyr sammen. Det tilbyder en overflod af muligheder at lege med. Den første, der får øje på denne legeplads, er de to højspirale rutsjebaner. Den ene er i 3m højde og den anden er 2.4m. Der er et gennemsigtigt pc -rør i spiralskrederne for at undgå mørke og få forældre til at observere deres børn, når de leger. Det kræver nok mod, og børnene skal være modige nok til at glide ned. En anden iøjnefaldende må være 3 -lane rutsjebanen, den er 1.8 m høj, den er ikke så høj som de to andre rutsjebaner, men den er stejl nok, så børn kan glide ganske hurtigt ned. Børn kan køre med deres venner for at se, hvem der er hurtigst. Der er mange adgang til legepladsen, let adgang som trappe- og tunnelklatreren, klintklatrer, som er udfordrende. Disse klatrere kræver god kropsbalance, overkropsstyrke og lidt fancy fodarbejde. Der er mange aktivitetspaneler på denne store legeplads. Det er nok at sige, at børn ikke vil mangle spil, de kan spille alene eller sammen med en ven, som vil engagere deres kreative sind og samtidig levere god underholdning.

Specifikationer
Indlæg:Alle opretstående stolper er træ- og plastkomposit (WPC) med aluminiumforstærkning for at gøre det solidt og holdbart. Stolpens diameter er 140 mm.
Gelænder, gelænder, barriere og klatrerSkal fremstilles af 32,48 OD galvaniseret stålrør med en bagt på pulverlakeret finish.
Elektrostatisk påført polyesterpulver har en hård finish med maksimal holdbarhed. Forbehandlings- og hærdningsprocessen omfatter følgende: syrevask, ferskvandsskylning, jernfosfat, afsluttende skylning og forsegling, udtørret ovn, elektrostatisk pulverapplikation og ozon med to zoner. Færdige produkter har følgende typiske egenskaber: 0.5 mm tykkelse, ovn hærdet mellem 191oC og 220oC, fleksibilitet, slagkraft, saltsprøjtemodstand, hårdhed og vedhæftning.
Plastdele:HDPE (High Density Polyethylene) eller HPL -ark med en tykkelse på 18 mm
Lyse farver og HDPE i fødevarekvalitet giver børn et meget mere sikkert, sundere og gladere paradis for børns vækst.
Dæk og trappe:
Pulver / gummibelagt stål 
2 mm perforerede ståldæk (gummibelagt plade er 4 mm).
Eller HPL (højtrykslaminat) med en tykkelse på 18 mm, der er slidbane på overfladen af ​​dæk og trapper for at øge friktionen. 
Klemmer:   
Klemmer skal støbes af aluminiumslegering
hardware   
Anvendes til montering skal være rustfrit stål 304.


Applikationer

Skoler, parker, feriesteder, hoteller, lejligheder, lokalsamfund, daginstitutioner, børnehospitaler, restaurant, supermarked

UNDERSØGELSE

Relateret produkt