alle kategorier
EN
JMJ-H1-A004
JMJ-H1-A004T
Slotstema legeplads med en masse legeaktiviteter
Slotstema legeplads med en masse legeaktiviteter

Slotstema legeplads med en masse legeaktiviteter


Model nummer:

JMJ-H1-A004

Aldersgruppe:

2-12

Dimensioner L*W*H:

980 * 550 * 450cm

Afspilningskapacitet (brugere)

70


UNDERSØGELSE
Beskrivelse

Minimum antal:

1set

Emballage Detaljer:

58cbm

Leveringstid:

2 uger

Betalingsbetingelser:

30% depositum, resten betaler inden levering

Supply Evne:

300sets pr. Måned

Denne stil anvendes på temastilen i haven, som er sammensat af forskellige blomsterformer, og farven er lige den rigtige. Ud over det glatte dias foran er monokrom spraymaling, andre dele har form af blomster i det. På afstand ligner det en blomstrende blomsterbusk. Fra tæt set ser det ud til at lege i et hav af blomster. Når du ser ned ovenfra, er det som en blomstrende blomst, som har mange legeartikler. Fra sidetrappen kan du klatre op i alle slags blomstermønstre. På venstre side kan du gå til diaset gennem boreløbet, og i højre side kan du indstille spændende kabler til at gå til diaset trin for trin, hvilket kan få børn til at blive mere modige. Hvis du glider ned af diaset, så længe du ikke forlader synet af enheden, er der blomster overalt, hvilket tilfredsstiller børnenes karakter af kærlige blomster. Det vil ikke være kedeligt på grund af det kedelige af traditionelt forlystelsesudstyr.

Specifikationer
Indlæg:Alle opretstående stolper er træ- og plastkomposit (WPC) med aluminiumforstærkning for at gøre det solidt og holdbart. Stolpens størrelse er 140 mm. 
Gelænder, gelænder, barriere og klatrerSkal fremstilles af 32,48,60 OD galvaniseret stålrør med en bagt på pulverlakeret finish.
Elektrostatisk påført polyesterpulver har en hård finish med maksimal holdbarhed. Forbehandlings- og hærdningsprocessen omfatter følgende: syrevask, ferskvandsskylning, jernfosfat, afsluttende skylning og forsegling, udtørret ovn, elektrostatisk pulverapplikation og ozon med to zoner. Færdige produkter har følgende typiske egenskaber: 0.5 mm tykkelse, ovn hærdet mellem 191oC og 220oC, fleksibilitet, slagkraft, saltsprøjtemodstand, hårdhed og vedhæftning.
Plastdele:HDPE (High Density Polyethylene) eller HPL -ark med en tykkelse på 18 mm
Lyse farver og HDPE i fødevarekvalitet giver børn et meget mere sikkert, sundere og gladere paradis for børns vækst.
Dæk og trappe:
Pulver / gummibelagt stål 
2 mm perforerede ståldæk (gummibelagt plade er 4 mm).
Eller HPL (højtrykslaminat) med en tykkelse på 18 mm, der er slidbane på overfladen af ​​dæk og trapper for at øge friktionen. 
Klemmer:Klemmer skal støbes af aluminiumslegering
hardware   
Anvendes til montering skal være rustfrit stål 304.


Applikationer

Skoler, parker, feriesteder, hoteller, lejligheder, lokalsamfund, daginstitutioner, børnehospitaler, restaurant, supermarked

UNDERSØGELSE

Relateret produkt