alle kategorier
EN
JMJ-H1-A013
JMJ-H1-A013-T
Børn leger udstyr udendørs spil til feriested eller parker
Børn leger udstyr udendørs spil til feriested eller parker

Børn leger udstyr udendørs spil til feriested eller parker


Model nummer:

JMJ-H1-A013

Aldersgruppe:

2-12

Dimensioner L*W*H:

650 * 360 * 330cm

Afspilningskapacitet (brugere)

10


UNDERSØGELSE
Beskrivelse

Minimum antal:

1set

Emballage Detaljer:

5cbm

Leveringstid:

2 uger

Betalingsbetingelser:

30% depositum, resten betaler inden levering

Supply Evne:

300sets pr. Måned

Formen på denne legeplads er en mand, der kører på en hest. Disse ildrøde heste vil gøre børnenes øjne lysere. De er ivrige efter at ride på dem. Der er et klatrenet under forbenet, og der er trapper ved bagbenet. Børnenes forældre kan gå op. Klatrenet udfordrer hovedsageligt børns muskeludholdenhed, kropskoordination, rumfornemmelse, dybde og afstand og integrerer dem yderligere i fremtidens sportsevne. Klatrenettet tæt på jorden kan få små børn til at bruge både arme og fødder og integrere visuel vurdering af klatrerum. Fast afstandsklatring kan hjælpe børns kropskoordination, visuel afstand, vestibulær balance og integrere proprioception for at ændre klatrestil. Når børnene klatrer op gennem deres egen indsats, er der en følelse af at ride på hesten, børnene vil også have en følelse af præstation.

Specifikationer
Indlæg:Alle opretstående stolper er træ- og plastkomposit (WPC) med aluminiumforstærkning for at gøre det solidt og holdbart. Stolpens størrelse er 140 mm. 
Gelænder, gelænder, barriere og klatrerSkal fremstilles af 32,48,60 OD galvaniseret stålrør med en bagt på pulverlakeret finish.
Elektrostatisk påført polyesterpulver har en hård finish med maksimal holdbarhed. Forbehandlings- og hærdningsprocessen omfatter følgende: syrevask, ferskvandsskylning, jernfosfat, afsluttende skylning og forsegling, udtørret ovn, elektrostatisk pulverapplikation og ozon med to zoner. Færdige produkter har følgende typiske egenskaber: 0.5 mm tykkelse, ovn hærdet mellem 191oC og 220oC, fleksibilitet, slagkraft, saltsprøjtemodstand, hårdhed og vedhæftning.
Plastdele:HDPE (High Density Polyethylene) eller HPL -ark med en tykkelse på 18 mm
Lyse farver og HDPE i fødevarekvalitet giver børn et meget mere sikkert, sundere og gladere paradis for børns vækst.
Dæk og trappe:
Pulver / gummibelagt stål 
2 mm perforerede ståldæk (gummibelagt plade er 4 mm).
Eller HPL (højtrykslaminat) med en tykkelse på 18 mm, der er slidbane på overfladen af ​​dæk og trapper for at øge friktionen. 
Klemmer:Klemmer skal støbes af aluminiumslegering
hardware   
Anvendes til montering skal være rustfrit stål 304.


Applikationer

Skoler, parker, feriesteder, hoteller, lejligheder, lokalsamfund, daginstitutioner, børnehospitaler, restaurant, supermarked

UNDERSØGELSE

Relateret produkt