alle kategorier
EN
JMJ-H1-A018
JMJ-H1-A018-T
Legepladsudstyr til småbørn i alderen 6 til 23 måneder
Legepladsudstyr til småbørn i alderen 6 til 23 måneder

Legepladsudstyr til småbørn i alderen 6 til 23 måneder


Model nummer:

JMJ-H1-A018

Aldersgruppe:

2-12

Dimensioner L*W*H:

420 * 260 * 240cm

Afspilningskapacitet (brugere)

5


UNDERSØGELSE
Beskrivelse

Minimum antal:

1set

Emballage Detaljer:

5cbm

Leveringstid:

2 uger

Betalingsbetingelser:

30% depositum, resten betaler inden levering

Supply Evne:

300sets pr. Måned

Farverige blomster vil give folk en behagelig følelse. Uanset voksne eller børn kan lide blomster, når vi laver dette legeredskab i samme farve som blomster, vil vi gerne opfordre småbørn til at gå udenfor og mærke naturen med blomster. Denne legeplads er lavet af mere end ti farver. Det ser meget lyst ud. Panelet med farveskema har til formål at udvikle småbørns visuelle system. Aktivitetslegeplanerne tilskynder småbørn til at flytte de to cirkler til og høre de forskellige lyde fra sand- og stålkugle. Denne legeplads er et godt sted for børn at udvikle deres visuelle og revisionssystem.

Specifikationer
Indlæg:Alle opretstående stolper er træ- og plastkomposit (WPC) med aluminiumforstærkning for at gøre det solidt og holdbart. Stolpens størrelse er 140 mm. 
Gelænder, gelænder, barriere og klatrerSkal fremstilles af 32,48,60 OD galvaniseret stålrør med en bagt på pulverlakeret finish.
Elektrostatisk påført polyesterpulver har en hård finish med maksimal holdbarhed. Forbehandlings- og hærdningsprocessen omfatter følgende: syrevask, ferskvandsskylning, jernfosfat, afsluttende skylning og forsegling, udtørret ovn, elektrostatisk pulverapplikation og ozon med to zoner. Færdige produkter har følgende typiske egenskaber: 0.5 mm tykkelse, ovn hærdet mellem 191oC og 220oC, fleksibilitet, slagkraft, saltsprøjtemodstand, hårdhed og vedhæftning.
Plastdele:HDPE (High Density Polyethylene) eller HPL -ark med en tykkelse på 18 mm
Lyse farver og HDPE i fødevarekvalitet giver børn et meget mere sikkert, sundere og gladere paradis for børns vækst.
Dæk og trappe:
Pulver / gummibelagt stål 
2 mm perforerede ståldæk (gummibelagt plade er 4 mm).
Eller HPL (højtrykslaminat) med en tykkelse på 18 mm, der er slidbane på overfladen af ​​dæk og trapper for at øge friktionen. 
Klemmer:Klemmer skal støbes af aluminiumslegering
hardware   
Anvendes til montering skal være rustfrit stål 304.


Applikationer

Skoler, parker, feriesteder, hoteller, lejligheder, lokalsamfund, daginstitutioner, børnehospitaler, restaurant, supermarked

UNDERSØGELSE

Relateret produkt